Back to All Events

Bijeenkomst: verhuren doe je met je buren & open B&B dag

  • Belcampo Hannie Dankbaarheidspassage 10 Amsterdam Nederland (map)

We willen samen met onze leden en geïnteresseerden een protocol bedenken voor het verhuren van je appartement via vakantieverhuur of B&B waarmee de kliklijn van de gemeente overbodig wordt. In dezelfde sessie bespreken we graag met u hoe een ‘Open B&B dag’ vorm zou kunnen krijgen. Bent u nog geen lid dan kunt u zich HIER inschrijven en is de bijeenkomst gratis, net als alle bijeenkomsten die we in 2019 zullen houden. Voor niet-leden is deze bijeenkomst toegankelijk tegen een vrijwillige bijdrage van 5 euro ter bestrijding van de kosten.

Locatie:
Belcampo, Hannie Dankbaarpassage 10
inloop: 19:30
aanvang: 20:00Drankjes voor eigen rekening (borrel na de bijeenkomst)

Je kan je HIER aanmelden

Ook de aanmeldingen, op de dag zelf gedaan, worden geregistreerd en zijn welkom. Je krijgt alleen geen bevestiging of mail meer hierover. We verwachten je dus wel.