Amsterdam Gastvrij organiseert heel regelmatig bijeenkomsten die op verschillende platforms worden gecommuniceerd. Onderstaand treft u het inschrijfformulier voor de lopende dan wel laatste bijeenkomst(en) aan tot de volgende bijeenkomst uitgeschreven is. Wilt u een bijeenkomst bijwonen en bent u nog geen lid, wordt dan aub NU lid, we hebben uw steun hard nodig en u de onze wellicht in de toekomst ook.


De bijeenkomst van a.s. donderdag 20 juni is helemaal vol, helaas maar dus ook heel fijn dat er zo’n enorme belangstelling blijkt te zijn. Op onze site proberen wij u zo goed mogelijk te informeren en u vindt dus straks een verslag van deze bijeenkomst. Kijk ook bij Nieuws voor gerelateerde artikelen.


Wilt u een bijeenkomst bijwonen en bent u nog geen lid, wordt dan aub NU lid, we hebben uw steun hard nodig en u de onze nu en in de toekomst wellicht ook.


De eerste bijeenkomst van Amsterdam Gastvrij was op 28 november 2017. Deze formele oprichtingsvergadering werd door meer dan 100 gastheren en -vrouwen bijgewoond en een grote meerderheid besloot zich aan te sluiten en lid te worden. Lees HIER (powerpoint) de presentatie van missie, concrete doelstellingen en acties die we daar hebben gepresenteerd en lees hier de lange lijst met suggesties en aanbevelingen die u op deze avond deed.