Amsterdam Gastvrij organiseert heel regelmatig bijeenkomsten die op verschillende platforms worden gecommuniceerd. Onderstaand treft u het inschrijfformulier voor de lopende dan wel laatste bijeenkomst aan tot de volgende bijeenkomst uitgeschreven is:

Dinsdag 5 maart: wat zijn onze juridische plannen en waarom. Inloop 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Nassaukerk, De Wittenkade 114, tram lijn 5. Ook de bussen 21 en 22 stoppen op loopafstand. Het plan is een inbreukprocedure bij de Europese Commissie te starten. We zullen toelichten wat een inbreukprocedure precies inhoudt en welke andere procedures we denken dat relevant, winbaar en financierbaar zijn, zowel binnen Nederland als voor het Europese hof. We hebben de wethouder gevraagd of hij bereid is op een aantal van deze onderwerpen een proefproces aan te gaan.

Vrije toegang voor leden. Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 5,- ter bestrijding van de kosten over te maken op NL67 BUNQ 2291 0907 47 t.n.v.  Vereniging Amsterdam Gastvrij ovv Bijeenkomst 5 maart en uw email adres. In plaats van @ zet u ‘at’. Indien u nu lid wordt van Amsterdam Gastvrij is de toegang gratis en ook die van alle volgende bijeenkomsten in 2019.

Inschrijfformulier voor de Juridische planning 2019 in de Nassaukerk:

Naam *
Naam
Vink aan wat van toepassing is, meerdere keuzes mogelijk *

De eerste bijeenkomst van Amsterdam Gastvrij was op 28 november 2017. Deze formele oprichtingsvergadering werd door meer dan 100 gastheren en -vrouwen bijgewoond en een grote meerderheid besloot zich aan te sluiten en lid te worden. Lees HIER (powerpoint) de presentatie van missie, concrete doelstellingen en acties die we daar hebben gepresenteerd en lees hier de lange lijst met suggesties en aanbevelingen die u op deze avond deed.