Amsterdam Gastvrij organiseert heel regelmatig bijeenkomsten die op verschillende platforms worden gecommuniceerd. Onderstaand treft u het inschrijfformulier voor de lopende dan wel laatste bijeenkomst(en) aan tot de volgende bijeenkomst uitgeschreven is. Wilt u een bijeenkomst bijwonen en bent u nog geen lid, wordt dan aub NU lid, we hebben uw steun hard nodig en u de onze wellicht in de toekomst ook.


BIJEENKOMST: maandag 18 maart:
Onderwerpen:
‘Verhuren doe je met je buren’ en ‘Open B&B nacht’.
Inloop
19:30 uur, aanvang 20:00 uur.
Locatie:
Belcampo, Hannie Dankbaarpassage 10, google maps
We willen samen met onze leden en geïnteresseerden een protocol bedenken voor het verhuren van je appartement via vakantieverhuur of B&B waarmee de kliklijn van de gemeente overbodig wordt. In dezelfde sessie bespreken we graag met u hoe een ‘Open B&B dag/nacht’ vorm zou kunnen krijgen.

Inschrijfformulier voor Verhuren doe je met je buren en Open B&B nacht 2019 in café Belcampo:

Naam *
Naam
Vink aan wat van toepassing is, meerdere keuzes mogelijk *

Wilt u een bijeenkomst bijwonen en bent u nog geen lid, wordt dan aub NU lid, we hebben uw steun hard nodig en u de onze wellicht in de toekomst ook.


De eerste bijeenkomst van Amsterdam Gastvrij was op 28 november 2017. Deze formele oprichtingsvergadering werd door meer dan 100 gastheren en -vrouwen bijgewoond en een grote meerderheid besloot zich aan te sluiten en lid te worden. Lees HIER (powerpoint) de presentatie van missie, concrete doelstellingen en acties die we daar hebben gepresenteerd en lees hier de lange lijst met suggesties en aanbevelingen die u op deze avond deed.