Open B&B Nachten van 3 tot en met 6 oktober: meld je nu aan!

Voorkom dat je straks gedwongen wordt je B&B te stoppen: de Amsterdamse B&B’s samen bieden 1000 overnachtingen aan als positieve actie om de gemeenteplannen te keren en aan iedere Amsterdammer te laten zien dat wij niet voor overlast zorgen of woonruimte onttrekken.

Op de massaal bezochte bijeenkomst van 20 juni j.l. was er grote instemming om ons in de strijd tegen de nieuwe huisvestingsverordening van onze positieve kant te laten zien door de organisatie van een open B&B dag of week en deze nog vóór de behandeling einde van het jaar te organiseren. Dat gaan we doen.

Het zijn vier nachten geworden. Van donderdag 3 tot en met zondag 6 oktober bieden de Amsterdamse B&B’s samen 1000 overnachtingen voor Amsterdammers en hun familie en vrienden aan als positief offensief tegen de voorgenomen gemeenteplannen om via loting een beperkt aantal vergunningen voor maximaal 5 jaar te verlenen.

B&B’s niet als overlastveroorzakers, maar voor een vriendelijke ontvangst van de leukste toeristen. Amsterdam op zijn best. Mensen mogen boeken voor € 25 (stadspas € 12,50) en dat geld besteden we aan advertenties, posters, raamaffiches, boomerang kaarten, kortom de hele campagne.

Naam *
Naam
Ik heb de volgende data geblokkeerd tbv de Open b&b nachten: *