B&B houders bieden hulp aan Amsterdamse zorg- en hulpverleningsinstellingen

Nu we zwaar getroffen zijn door het corona virus en alle gasten hebben afgezegd, veelal zonder dat er een deel van inkomen tegenover stond, staan onze ruimtes voorlopig leeg!

Het goede nieuws is: we hebben nu de ruimte en de gelegenheid om die in te zetten voor mensen die het hard nodig kunnen hebben de komende tijd. We verwachten binnenkort in Amsterdam veel extra zorgverleners van buiten de stad. Er kunnen allerlei redenen zijn dat zij tijdelijk dicht bij hun werk moeten worden onder gebracht. Klik voor meer informatie en om u op te geven op de knop Hulp aan vitale beroepen.

We stuurden het aanbod op aan zorg- en hulpverleningsinstellingen.

Reactie OLVG slaapcoördinator: Wat een ongelofelijk mooi initiatief! Hier zijn we erg blij mee. Het is hartverwarmend hoe iedereen de medewerkers in de zorg wil ondersteunen. Op dit moment hebben wij via rechtstreekse aanbod diverse appartementen aangeboden gekregen en ook hotels. De vraag daarentegen is op dit moment nog laag. Zelf verwacht ik wel dat de vraag flink toe gaat nemen omdat steeds meer medewerkers binnen onze organisatie hiervan op de hoogte zijn.

Het matchen doe ik nu zelf, maar met onderstaand systeem wordt dat ook vele malen makkelijker. Graag maken wij gebruik van uw aanbod en ontvangen graag de inlogcodes.

(per 24 april werden 80 kamers voor 128 personen aangeboden)