Amsterdam Gastvrij bepleit matiging boetebeleid voor Bed & Breakfast en Vakantieverhuur

Laatste nieuws: op 9 december 2021 kwam er antwoord van Jacob Wedemeijer (SP), opvolger van Laurens Ivens.

U heeft gehoor gegeven aan onze oproep ons te steunen bij het behandelen van het raadsadres * matiging boetebeleid die we stuurden naar de raad ter behandeling op de commissievergadering Wonen en Bouwen op 30 juni. N.a.v. de vraag van de vvd naar de juridische stukken die aan dit beleid ten grondslag liggen is het onderwerp verzet naar de vergadering van 8 september. Er konden namelijk geen juridische stukken worden geleverd. We hebben het voornemen om met zoveel mogelijk mensen op de publieke tribune te gaan zitten op 8 september, u hoort van ons! Onderstaand onze oproep en de bijbehorende stukken.

De gemeente Amsterdam stelt een nieuw boetebeleid voor (pag. 13). U leest het goed ja, geen sprake van enige nuance of matiging. Dit in tegenstelling tot de gemeente Utrecht die met een redelijk voorstel komt.

Amsterdam Gastvrij stuurde op 17 juni een 'raadsadres boetebeleid' dat woensdag 30 juni geagendeerd zou worden op de Commissievergadering Wonen en Bouwen. Om onze argumenten kracht bij te zetten is het altijd meer dan goed als zoveel mogelijk leden zoveel mogelijk raadsleden aanschrijven. Dit keer met een persoonlijk mailtje waarin u uw steun betuigt aan bovenstaande raadsbrief. bij deze een voorbeeld steunbetuiging, zoals u van ons gewend bent. Fluitje van een cent, 10 minuten van uw tijd.

Hoe werkt het:
Download het raadsadres via bovenstaande link, stuur hem als bijlage in een persoonlijk mailtje waarin u aangeeft dat u uw steun betuigt aan de inhoud van de brief, liefst met een paar persoonlijke regeltjes maar u kunt ook delen uit de voorbeeld steunbetuiging gebruiken natuurlijk. En stuur de mail naar: mailboxraadscommissieWBvoorburgers@amsterdam.nl en de afzonderlijke commissieleden

Inspreken AGV Tim Klein Haneveld bij de commissievergadering Wonen en Bouwen op 8 september 21

* een raadsadres is een brief waarop de raad/wethouder verplicht is antwoord te geven